VIP

För er som vill utöka er spelupplevelse här på Xpert Eleven och vill bidra till den fortsatta utvecklingen erbjuder vi ett VIP-paket med diverse lyxfunktioner. Den funktionalitet och de möjligheter som kommer med VIP-paket är enbart av sådan art att det underlättar, förskönar och gör Xpert Eleven roligare. Det är inget som kommer ge er några fördelar i själva spelet.


Xpert VIP innehåller följande funktioner och möjligheter (expandera alla vip funktioner)

Snyggare

Klubbmärken
Du kan ladda upp klubbmärken till dina lag. Klubbmärkena kommer att lagras på vår server och ni kommer att kunna ladda upp klubbmärket från laginställningssidan. Man kommer bara kunna ladda upp bilder av typen gif och jpg. Bilden får inte vara större än 30 kB. De maximala måtten på bilden är 150 pixlar hög och 125 pixlar bred. Klubbmärket kommer att synas på lagsidan på den plats där huvudsponsorn nu har sin logga.
Ligalogga
Om du är är VIP-medlem och är ligaboss för en liga så kan du ladda upp en ligalogga för ligan. Den kommer att synas på ligainfosidan, tabellsidan och på ligabeskrivningssidan som man ser då man söker upp en liga utifrån. Ligaloggan får maximalt vara 400 pixlar bred och 80 pixlar hög och vara på högst 15K.
Forumsignatur
VIP-medlemmar kan ha sin egen personliga signatur i forumet.
Ansiktsgenerator

Som VIP-medlem kan du editera eller skapa nya spelaransikten. I privata ligor kan man skapa helt nya ansikten alternativt ändra de befintliga ansiktena. I Xpertligorna samt Xpert Ladies kan man enbart ändra de befintliga spelaransiktena.

På ett befintligt spelaransikte kan man ändra/tabort: Bling, mustasch, skägg samt brösthår
Specialdesignade matchtröjor
När du skaffat VIP-paketet kommer du att kunna göra dina egna matchtröjor och ladda upp på vår server. Detta gör du från laginställningssidan. Även om du inte vill eller kan göra din egen tröja så kommer du att kunna välja specialdesignade tröjor som andra har lagt upp eller som vi i Xpert Eleven-teamet bidragit med. De specialdesignade tröjorna kan du välja via en länk från laginställningssidan.


Roligare

Extra funktioner under match
Som VIP-medlem kommer du ha tillgång till extra funktioner under match.

-Aktuell tabellställning
Med denna funktion följer du lätt hur tabellen ändrar sig under matchens gång.

-Taktikfönstret
Denna funktion tillåter dig att se hur du satte din taktik samt vilken taktik din motståndare har valt.

-Att följa andra matcher
Du kan följa andra intressanta matcher som spelats samtidigt som den som du tittar på. Om du t ex tittar på ditt lags senaste seriematch så kommer du att kunna följa hur det går i övriga matcher i din serie. Man kan följa upp till 6 samtidiga matcher. I mån av plats kommer du även att kunna följa dina favoritlags matcher. Om du tittar på en cupmatch så kommer du att kunna följa andra cupmatcher i samma cupomgång. Om du har favoritlag som är kvar i cupen så kommer det att vara dina favoritlags matcher som du ser i första hand.

-Bollinnehavsgrafen
Denna funktion visar dig en graf över hur bollinnehavet ändras under matchen.

Aktuell tabellställning, bollinnehavsgrafen samt att följa andra matcher uppdateras kontinuerligt under matchens gång.
Skriva i gästböcker
Alla medlemmar har en gästbok som alla kan läsa. Dock är det enbart VIP-medlemmar som kan skriva i gästböckerna.
Alltid full lagkvot
Som VIP-medlem har du alltid full lagkvot oavsett Xpertbetyg och hur länge du har varit medlem på Xpert Eleven. Detta innebär att du har en lagkvot som är 1 Xpertliga och 5 kompisligor.
Direkttransfers
Direkttransfer är en funktion som enbart är tillgänglig för VIP-medlemmar. Direkttransfer är ett transfersystem där man köper spelare direkt ifrån en annan klubb i ligan utan inblandning av agenter. Varje liga kan själv avgöra om de vill tillåta direkttransfers mellan VIP-medlemmar. I de officiella Xpertligorna finns inte möjligheten att använda direkttransfers.
Dynamisk förändringsrapport
VIP-medlemmar kan i förändringsrapporten välja om de vill se hela förändringsrapporten eller om de vill se varje spelares förändring individuellt.
Spelarnamnsbyten
VIP-medlemmar kan byta namn en gång på varje spelare i truppen som inte har någon historia från tidigare klubb. Detta om ligabossen valt att aktivera namnbyten i ligan. Notera att denna VIP-funktion enbart gäller i kompisligor.
VIP-ligor med en extra speldag för cupspel
Om alla i en liga är VIP-medlemmar kommer man att kunna starta cuper även om ligan spelar 2 seriematcher i veckan. Man kommer även att kunna spela träningsmatcher på den extra speldagen. Om en liga sätts till VIP-liga kommer enbart VIP-medlemmar kunna ansöka till denna liga.

Bekvämare
Fler favoritlag och bevakning av favoritlag
Är man VIP-medlem så kan man ha upp till 50 favoritlag istället för 3 som man kan ha som vanlig medlem. Som VIP-medlem kommer du också att ha bevakning på favoritlagen och få veta om dessa skrivit något pressmeddelande, gjort något nyförvärv eller fått några spelarförluster. Detta är en funktion som framförallt är nyttig om man har ett lag i en Xpertliga eller någon annan större liga där det kan vara jobbigt att hålla reda på de lag/managers som man känner för att följa.
Anteckningar
Som VIP-medlem kommer du att kunna se en liten ikon som föreställer ett litet anteckningsblock i bottenframen till höger om matchstället. Klickar du på den kommer du att få upp ett nytt litet fönster där man kan skriva in och spara anteckningar. Du kan spara anteckningar antingen för ett speciellt lag eller generellt. Denna möjlighet att anteckna saker och ting kommer speciellt väl till pass om man är ligaboss, men kan även vara till nytta för de som bara är manager för ett lag.
Se andra lags senaste laguppställning med spelarnas matchbetyg
Alla kan se sin egen senaste startelva med matchbetyg i samlad översikt. Som VIP-medlem kan du även se övriga lags senaste startelva med spelarnas matchbetyg i en samlad översikt. Lagens senaste startelva finner du i lagmenyn.
Lagjämförelsesida
Jämförelsesidan är en VIP-funktion som innebär att man kan se en jämförelse mellan två lag. Man kommer som VIP se på vissa ställen som t ex i spelscheman och i spelhålan ett förstoringsglas () vid matcherna. Det kommer också att synas ett förstoringsglas på sidan där du har dina favoritlag samt finnas en länk i lagmenyn hos andras lag. Klickar man på dessa länkar så visas en jämförelse mellan ditt lag och det lag som du är inne på eller klickat på i favoritlagslistan. Jämförelsesidan är en sida där lagen jämförs med varandra och där man ser tidigare möten och sammanlagd matchstatistik från dessa. Testa jämförelsesida
Utökade sökfunktioner
VIP-medlemmar har fler sökmöjligheter när man söker efter medlemmar. Som VIP kan man även ranka sökresultatet efter managerförmåga.
Tabell över senaste 5
Tillsammans med flikarna Totalt, Hemma och Borta så kan VIP-medlemmar se "Senaste 5" på tabellsidan. Klickar man på denna länk så visas serietabellen baserat på de 5 senaste omgångarna i ligan. Fliken "Senaste 5" visas enbart om ligan har spelat mer än 5 omgångar den innevarande säsongen i och med att den annars inte har någon funktion.
Bevakning på transfermarknaden
VIP medlemmar kan spara en sökning på transfermarknaden som en bevakning. Bevakningen har en livstid på 3 veckor, under den tiden kommer man att få meddelande i brevlådan om några nya spelare på transfermarknaden matchar de kvalitéer man söker.
Tidigare möten i ligatabellen
VIP-medlemmar kan enkelt se hur deras egna spelade ligamatcher för säsongen slutade, både hemma och borta. En röd pil pekandes nedåt betyder förlust, grön pil pekandes uppåt betyder vinst och en svart boll innebär oavgjort. Denna funktion ger dig en överblick av hur tidigare matcher slutat samt vilka matcher du har kvar att spela.
Anpassade menyikoner
VIP-medlemmar har möjlighet att ändra menyikonerna inne i ligor. Menyikonerna funkar som genvägar till favoritsidor på Xpert Eleven. Ett stort urval av ikoner/genvägar finns att välja.
Motståndaröversikt
Med denna funktion blir det bekvämare för VIP-medlemmar att ställa in taktiken. Man presenteras all info man kan tänkas behöva kring den motståndare man ställer in taktik för, såsom vilka formationer han spelat, hans 5 senaste matcher med laguppställning, möjlighet att köpa och se taktikrapporter från dessa 5 matcher samt att kunna se motståndarens trupp med dess spelare.
Köpta taktikrapporter markerade
När du kollar upp en motståndares tidigare spelade matcher så kommer du att märka att de matcher som du har tillgång till en taktikrapport på är markerade med en liten dokumentikon. Detta kan vara smidigt när du ska möta en motståndare som du tidigare har mött eller någon vars tidigare match är en match som du av någon anledning redan köpt taktikrapporten för.

Intressantare
Formutvecklingsanalys
Som VIP-medlem kan man följa sina spelares formutveckling lite lättare genom att man får tillgång till en formkurva baserad på spelarens 6 senaste formnoteringar. Denna formkurva syns då på varje enskild spelares sida. Den röda linjen visar hur spelarens form utvecklat sig den senaste tiden och den guldfärgade horisontella linjen visar spelarens aktuella medelform.
Röstningar i forumet
Som VIP-medlem har du möjligheten att skapa röstningar i forumet. Röstningsformuläret placeras ovanför ditt foruminlägg.
Ligadiagram
VIP-medlemmar har möjligheten att se hur lagen i ligan har placerat sig i sin serie sett över hela innevarande säsongen. Man kan visa upp till 8 lag i diagrammet och man väljer själv vilka lags kurvor som ska visas i diagrammet.
Klubbhistorikgrafer
Om du är VIP-medlem så kommer du att kunna se lagens ligameriter grafiskt prestenterade i en graf. Grafen kommer att vara synlig om klubben spelat ligamatcher minst 2 säsonger. Om ligan är mitt i en pågående säsong så kommer klubbens nuvarande position i ligatabellen visas med en streckad ljusblå linje från föregående säsongs ligaplacering. Om du är VIP-medlem så kommer du nu att kunna se lagens cupmeriter grafiskt presenterade i en graf. Grafen kommer att vara synlig om klubben spelat färdigt i minst 2 cuper.
Ditt eget lags och dina favoritlags placering i månadens lagranking
När du kollar sidan som handlar om månadens lag i en liga så kommer du som VIP även presenteras din placering i pågående månadens lagranking i just den ligan. Du kommer även kunna se dina favoritlags placeringar i samma lista.
Förändringsrapportsstatistik
VIP-medlemmar kan se statistik kring tidigare förändringsrapporter både när det gäller laget som helhet samt spelare för spelare. Med denna funktion kan du jämföra skicklighetsförändringar i laget samt för spelare i laget från tidigare säsonger.
Utökad spelarstatistik
Som VIP-medlem kommer du att få tillgång till utökad spelarstatistik på liganivå där du kan se vilka spelare som gjort flest på poäng, mål, assist med mera inte bara i en specifik serie utan även i divisionen eller i hela ligan. Du kan även se statistiken indelad i olika spelartyper och kan därmed t ex se vilka backar som fått flest uttagningar i Xpertelvan. Spelarstatistiken är även utökad med så att du kan se vilken spelare som är skickligast och som gjort bäst matchprestation. Testa spelarstatistiken
Klubbstatistik
Som VIP-medlem får du tillgång till klubbstatistik för ditt lag och andra lag. Där kan du se statistik över lagets bästa matcher, totalt eller per lagdel. Samt även lite annan statistik såsom målrikaste matcherna, största segrarna och största förlusterna.

Du kan även se statistik över när laget när och hur laget gör mål samt hur och när laget släpper in mål. På klubbstatistiksidan kommer du även att kunna se vilka lag som är klubbens favoritmotståndare och mardrömsmotståndare. Dessutom kommer du att kunna få en överblick över hur laget spelat i seriespelet genom säsongerna och hur mycket mål som laget gör och släpper in i snitt.
Cupstatistik
Som VIP-medlem får du tillgång till spelarstatistik i cupen om din liga spelar cup. Där kan du se vilka spelare som gjort flest poäng, mål, assist med mera i cupmatcherna innevarande säsong eller totalt.
Lagstatistik
Som VIP-medlem får du tillgång till statistik över lagen i ligan. Exempel på sån statistik är:
Vilket lag är bäst/sämst på pappret vad gäller skicklighet på spelarna.
Vilket lag som är rikast/fattigast. (utan att se hur mycket pengar lagen har)
Vilket lag som är i bäst/sämst form.
Vilket lag som har högst/lägst medelålder.
Bästa matchprestation i specifik match eller i snitt, per lagdel eller totalt, hemma eller borta.
Testa lagstatistiken


Priser och betalningsmöjligheter
VIP-paketet kan du köpa i Xpertshopen. Du kan köpa VIP-paketet för 3 olika perioder och har följande priser:

1 månad kostar 29 kr
3 månader kostar 72 kr
6 månader kostar 125 kr
12 månader kostar 220 kr

Om du redan har ett VIP-paket så kommer VIP-paketet att förlängas med den period du väljer att betala för.


Vänligen notera att priset för VIP kan variera beroende på det betalsätt man väljer.
Vi accepterar:   

Information rörande betalmöjligheter finns i Xpertshopen.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024