VIP

Daca vrei sa-ti muti intr-un plan superior experienta de a juca Xpert Eleven si vrei sa contribui la dezvoltarea continua a jocului poti deveni membru VIP. Iti oferim un pachet VIP plin de extra optiuni. Optiunile pachetului VIP nu-ti vor face echipa mai buna dar vor creste experienta jocului si vor face Xpert Eleven si mai interesant si placut de jucat.
Urmatoarele optiuni sunt incluse in pachetul Xpert VIP (afiseaza toate facilitatile)

Arata mai bine

Logo-ul echipei
Poti incarca un logo pentru echipele tale. Logo-ul va fi stocat pe serverul nostru iar tu il vei putea incarca pe server de pe pagina cu setarile echipei. Imaginea trebuie sa fie jpg ori gif si nu trebuie sa depaseasca 30 kB. Dimensiunea maxima este de 150 px in inaltime si 125 px in largime. Logo-ul va fi expus pe pagina echipei, unde de regula era afisat logo-ul sponsorului principal.
Logo-ul ligii
Daca esti membru VIP si administratorul unei ligi vei putea sa incarci un logo pentru acea liga. Acesta va aparea pe pagina cu informatii despre liga, pe pagina cu clasamentele din liga si pe pagina de prezentare a ligii care este aratata la cautarea unei ligi. Logo-ul ligii nu trebuie sa depaseasca 400 px in latime ori 80 px in inaltime si 50 kB in marime.
Semnatura pe forum
Ca membru VIP ai posibilitatea sa folosesti propria semnatura in mesajele de pe forum.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Tricouri modificate
Ca si membru VIP vei putea sa-ti creezi propriul echipament si sa-l uploadezi pe server. Aceasta se poate face pe pagina cu setarile echipei. Daca nu vrei sau nu stii cum sa-ti realizezi propriul echipament poti alege unul care a fost deja uploadat de alt utilizator. Poti gasi echipamentele realizate de alti membri dând click pe linkul de pe pagina cu setari a echipei.


Mai multa distractie

Functionalitati suplimentare in simulator
In calitate de membru VIP vei avea functionalitati suplimentare disponibile in simulator.

-Vedere asupra clasamentului curent
Cu aceasta vedere poti urmari usor clasamentul curent in seria ta.

-Vedere asupra tacticilor
Aceasta vedere iti permite sa vezi propriile tactici precum si tacticile setate de adversar

-Vedere asupra altor meciuri
Aceasta functionalitate iti permite sa urmaresti alte meciuri jucate in acelasi timp in liga. Daca este un meci de liga (si nu de cupa) vei vedea alte meciuri din liga ta. Poti urmari pana la 6 meciuri si poti alege ce meciuri doresti sa urmaresti. Aceasta este o buna oportunitate de a urmari echipele favorite si face ca posibilitatea de a alege echipe favorite sa devina si mai folositoare. Daca urmaresti un meci de cupa in simulator vei putea urmari alte meciuri jucate in runda curenta. Daca ai echipe favorite care inca sunt in cupa, meciurile lor vor aparea primele.

-Grafic pentru posesia mingii
Aceasta vedere arata un grafic ce reprezinta posesia mingii in timpul meciului.

Vederea asupra clasamentului curent, vederea asupra altor meciuri si graficul pentru posesia mingii sunt actualizate "live" in timpul meciului.
Permisiunea de a scrie in carti de oaspeti
Mai multe optiuni in forumuri.
Numar maxim de echipe disponibile
Ca si membru VIP vei putea mereu avea numarul maxim de echipe in Xpert Eleven indiferent de cât timp esti membru sau de care iti este rating-ul Xpert. Aceasta inseamna ca iti este mereu permis sa ai o echipa intr-o liga Xpert si 5 echipe in ligi private.
Transferuri directe
Noi avantaje ca membru VIP
Raport de schimbari dinamic
Cand vizualizeaza raportul de schimbari, membrii VIP pot decide sa vada intregul raport de schimbari sau raportul de schimbari individual, pentru fiecare jucator in parte.
Schimbarea numelor jucatorilor
Membrii VIP pot modifica numele tuturor jucatorilor din echipa o singura data cu specificatia ca ei sa nu fi avut un istoric la alte echipe si ca admin-ul ligii sa fi activat schimbarea numelor jucatorilor in liga. Aceasta facilitate VIP este prezenta doar in ligile private.
Ligi VIP cu o zi de meciuri in plus pentru cupe si nu numai
Daca toti membrii dintr-o liga sunt VIP se vor putea desfasura cupe chiar daca se joaca 2 meciuri de liga pe saptamâna. Se poate deasemenea folosi ziua de meciuri in plus pentru amicale. Daca o liga este liga-VIP doar membrii VIP vor putea face parte din ea.

Mai convenabil
Mai multe echipe favorite si mai multe posibilitati de monitorizare asupra acestor echipe
Ca si membru VIP poti avea 50 de echipe favorite in loc de 3. Vei primi informatii despre declaratiile lor de presa, despre jucatorii noi pe care-i cumpara sau despre cei pe care-i vând, concediaza sau se retrag. Aceasta optiune este folositoare indeosebi daca ai o echipa intr-o liga oficiala Xpert sau intr-o alta liga de dimnesiuni mari unde poate fi dificil sa fii la curent cu noutatile din cadrul altor echipe pe care vrei sa le urmaresti mai atent.
Insemnari
Ca si membru VIP vei vedea un mic simbol reprezentând un caiet in partea de jos a paginii, la dreapta echipamentului echipei tale. Daca dai click pe acesta va aparea o mica fereastra unde poti scrie si salva notite. Poti salva notite despre echipa ta sau despre lucruri mai generale. Aceasta optiune este folositoare mai ales daca esti administratorul unei ligi, dar poate fi utila si celor care doar conduc o echipa.
Vezi ultimele formatii de joc ale altor echipe si cum au prestat jucatorii acestora
Oricine poate vedea ultima sa formatie de joc alaturi de cum au jucat proprii jucatori in acel meci. Ca si membru VIP vei avea acces la aceasta informatie pentru toate echipele din liga. Vei gasi ultimele formatii de joc in meniul echipei.
Comparatii intre echipe
Daca esti membru VIP vei avea acces la o pagina unde poti compara doua echipe. In program si in Pariurile Xpert vei putea vedea o lupa () pentru fiecare meci. Vei putea deasemenea gasi un link spre pagina de comparatie a echipelor din meniul altor echipe si de pagina unde ai echipele favorite enumerate. Dând click pe lupa vei vedea o comparatie intre cele doua echipe sau intre echipe pe care o vizitezi si echipa ta din acea liga. In comparatie vei vedea si meciurile jucate inainte intre cele doua echipe si niste statistici de meci din acele intâlniri. Incearca comparatiile intre echipe
Optiuni de cautare avansata
Optiunile de cautare ale managerilor sunt avansate daca esti VIP. Managerii VIP pot deasemenea sa ordoneze rezultatul cautarii dupa cota ( rankning-ul ) managerilor.
Clasament pentru ultimele 5 etape
Un membru VIP va vedea coloana "Ultime 5" pe lânga coloanele cu "Total", "Acasa" si "Deplasare" in pagina cu clasamentul. Aceasta coloana de clasament este alcatuita pe baza ultimelor 5 etape din liga. Trebuie sa se fi disputat cel putin 6 etape in liga in sezonul respectiv pentru ca "Ultime 5" sa fie vizibila.
Lista mea (de supraveghere) pe piata de transferur
Membrii VIP au posibilitatea de a salva o cautare pe piata de transfer ca si o lista de supraveghere. Aceasta lista de supraveghere va fi valida 3 saptamani, timp in care membrul VIP va fi anuntat printr-un mail de fiecare data cand vor apare jucatori noi pe piata de transfer care sa corespunda criteriilor salvate pe lista.
Meciuri jucate in campionat
Membrii VIP pot avea cu usurinta o privire de ansamblu asupra modului in care echipele lor au evoluat in sezonul curent impotriva fiecarei adversare din serie. Poti alege o adversara anume apasand pe sageata din dreapta tabelului aflata in dreptul fiecarei echipe. Rezultatele fiecarui meci sunt afisate sub forma unei sageti rosii ce indica in jos in cazul unei infrangeri, unei sageti verzi ce indica in sus in cazul unei victorii si unui punct negru in cazul unei remize. Scorul va aparea intr-un balon la trecerea mouse-ului pe deasupra. Aceasta functionalitate ofera o privire de ansamblu asupra modului in care s-au terminat meciurile disputate si arata ce meciuri nu au fost inca jucate.
Icoane de meniu customizabile
Membrii VIP au posibilitatea de a schimba icoanele meniurilor din cadrul ligilor. Icoanele meniurilor functioneaza ca si scurtaturi pentru paginile favorite din Xpert Eleven. Membrii VIP au un numar mare de icoane/scurtaturi din care pot alege.
Privire de ansamblu asupra adversarului
Aceasta optiune faciliteaza membrilor VIP setarea tacticilor. Ea prezinta toate informatiile necesare despre adversar pentru a seta tactica, cum ar fi tipul formatiilor jucate de acesta in ultimul timp, ultimele sale 5 meciuri cu formatia aliniata, oportunitatea de a cumpara si vedea rapoartele tactice ale acestor 5 meciuri si de asemenea posibilitatea de a vizualiza intregul lot de jucatori al echipei adverse.
Raport tactic cumparat marcat
Cand vizitezi lista meciurilor jucate de adversarii tai vei observa ca toate meciurile pentru care exista un raport tactic disponibil sunt marcate cu o mica icoana. Aceasta facilitate este utila in cazul in care intalnesti un adversar pe care l-ai mai intalnit si in trecut sau un adversar al carui raport de meci l-ai cumparat pentru un motiv sau altul.

Mai interesant
Analiza asupra formelor
Ca si membru VIP vei putea sa urmaresti cu usurinta schimbarile in formele jucatorilor tai cu ajutorul unui grafic ce arata forma recenta a jucatorului. Graficul arata ultimele 6 schimbari in forma jucatorului. Curba rosie indica schimbarile recente in forma jucatorului iar linia orizontala aurie arata forma medie a jucatorului pentru sezonul in curs.
Sondaje in forumuri
Ca si membru VIP ai posibilitatea sa creezi sondaje in forumuri. Sondajele sunt aratate deasupra thread-ului tau. Sondajul poate contine pâna la opt alternative de raspuns.
Grafice pentru liga
Membrii VIP au posibilitatea sa genereze grafice de liga pentru fiecare divizie. Graficul va arata pozitiile in clasament ale fiecarei echipe selectate de-a lungul sezonului pâna atunci. Vei putea alege ce echipe sa fie afisate in grafic. Poti alege intre 1 si 8 echipe.
Grafice cu istoricul echipei
Daca esti membru VIP vei putea sa vezi clasarile clubului in liga afisate intr-un grafic. Graficul este vizibil doar daca clubul a jucat meciuri oficiale cel putin 2 sezoane. Daca in liga respectiva este un sezon in desfasurare pozitia in clasamentul din liga a clubului va aparea cu o linie punctata albastru-deschis. Daca esti membru VIP vei putea sa vezi traseele clubului in cupe afisate intr-un grafic. Graficul va fi vizibil doar daca clubul a participat in cel putin doua editii de cupa.
Pozitiile echipei tale proprii si a echipelor favorite in clasamentul lunar al echipelor
Cand vei verifica pagina referitoare la Echipa lunii in cadrul unei ligi (fiind membru VIP), ti se va prezenta locul in clasamentul curent al lunii al acelei ligi. Alaturi de pozitia proprie, vei putea vedea si pozitiile echipelor tale favorite.
Statistica raportului de schimbari
Membri VIP pot vedea statistica de la anteriorul raport de schimbari, atat pentru toata echipa cat si pentru fiecare jucator in parte. Cu aceasta optiune poti compara modificarile abilitatilor echipei si a fiecarui jucator de la sezonul anterior.
Extra statistici ale jucatorilor
Ca si membru VIP vei avea acces la extra statistici despre jucatori la nivelul ligii, putând astfel vedea care jucatori au inscris cele mai multe goluri, au adunat cele mai multe puncte, au dat cele mai multe pase de gol, etc, nu doar pentru o serie ci chiar in intreaga divizie sau liga. Vei putea chiar vedea statistici pentru posturi diferite dintr-o echipa. Ca de exemplu ce fundas a inscris cele mai multe goluri. Extra statisticile despre jucatori includ si clasamente asupra jucatorilor cu cea mai buna abilitate sau cea mai buna prestatie intr-un meci. Incearca mai multe statistici asupra jucatorilor
Statistici ale clubului
Ca si membru VIP vei avea acces la statistici referitoare la jucatorii din echipa ta sau din toate celelalte echipe din liga. Vei putea vedea statistici referitoare la cele mai bune evolutii din intreaga echipa sau doar pentru un compartiment al acesteia. Sunt deasemenea alte statistici interesante precum cele care arata meciurile cu cele mai multe goluri marcate, victoriile sau infrângerile la cea mai mare diferenta de scor, etc.

Poti avea deasemenea o privire de ansamblu asupra evolutiei echipei si vedea statistici asupra felului in care golurile sunt marcate sau primite sau asupra perioadei din meci când golurile sunt marcate sau primite de catre echipa ta. Poti deasemenea afla care este "oponentul favorit" al echipei si care este cel "de cosmar".
Statistici ale cupei
Ca si membru VIP vei avea acces la statistici despre jucatori asupra evolutiilor lor din cupa daca liga respectiva are si o asemenea competitie. Vei putea vedea care jucatori au inscris cele mai multe goluri, au dat cele mai multe pase de gol si altele asemenea ierarhii pentru meciurile de cupa. Poti vedea aceste statistici pentru sezonul in desfasurare sau pentru toate sezoanele de pâna atunci.
Statistici ale echipei
Ca si membru VIP ai acces la statistici legate de echipele din liga. De exemplu:
Care echipa este cea mai buna/slaba pe hârtie luând in considerare skill-urile jucatorilor.
Care echipa este cea mai bogata/saraca. ( fara a vedea câti bani are fiecare echipa )
Care echipa are cele mai bune/slabe forme.
Care echipe au cea mai inaintata/scazuta medie de vârsta a jucatorilor.
Care echipa a scos cele mai bune rating-uri intr-un meci anume sau in medie. Pentru o echipa in intregime sau doar pentru un compartiment al acesteia. Când a jucat acasa sau in deplasare.
Incearca statisticile asupra echipei


Preturi si optiuni de plata
Poti cumpara pachetul VIP in Magazinul Xpert . Pachetul VIP este disponibil pentru 3 perioade diferite de timp cu urmatoarele preturi :

O luna costa 3,5 EUR
3 luni costa 8 EUR
6 luni costa 14 EUR
12 luni costa 24 EUR

Daca esti deja membru VIP perioada selectata va fi adaugata celei curente.


Retineti ca preturile pachetelor VIP pot diferi in functie de metoda de plata.
Acceptam:   

Informatii legate de fiecare modalitate de plata pot fi obtinute la Magazinul Xpert.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024