VIP

Mikäli haluat laajentaa pelikokemustasi Xpert Elevenin parissa sekä haluat antaa panoksesi Xpert Elevenin jatkuvalle kehitykselle, voit ryhtyä VIP-jäseneksi. Tarjoamme sinulle VIP-paketin täynnä ylimääräisiä ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet eivät suoranaisesti paranna joukkueidesi menestystä, mutta ne parantavat pelikokemustasi ja näin tekevät Xpert Elevenistä entistä hauskemman pelin.


Seuraavat ominaisuudet sisältyvät Xpert VIP -pakettiin (expand all features)

Parempi ulkoasu

Joukkueen logo
Voit ladata oman logon joukkueillesi. Joukkueen logo tallentuu palvelimellesi ja saat sen käyttöösi joukkueen asetuksista. Kuvan tulee olla joko jpg- tai gif-formaatissa eikä se saa olla kooltaan yli 30 kB. Enimmäiskoko on 150 px korkea ja 125 px leveä. Joukkueen logo näkyy joukkueen sivulla, jolla normaalisti näkyy pääsponsorin logo.
Liigan logo
Jos olet sekä VIP-pelaaja että liigan pomo, voit luoda/hakea logon liigallesi. Liigan logo tulee näkyviin liigan info-sivulle, sarjataulukkosivulle sekä liigan esittelysivulle, joka näkyy silloin kun liigoja listataan. Logon kokorajoitukset ovat max 400 px leveä, 80 px korkea ja 50 kB koko.
Foorumin allekirjoitus
VIP-jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada oma allekirjoitus foorumin viesteihisi.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Itsesuunnitellut peliasut
VIP-jäsenenä voit suunnitella oman peliasusi ja ladata sen serverillemme. Tämä tapahtuu "joukkueen asetukset" -sivulla. Mikäli et halua tai et osaa suunnitella omaa asuasi, voit valita vapaasti muiden suunnitelemista asuista. Itsesuunnitellut asut löytyvät "joukkueen asetukset"-sivulla sijaitsevan linkin alta.


Lisää hauskuutta

Extra toimintoja "peliin"
VIP jäsenenä sinulla on ylimääräisiä toimintoja "peliin"

-Sarjataulukko
Tällä toiminnolla voit tarkastella sarjataulukkoa

-Taktiikat
Tästä taktiikkasi ja vastustajan taktiikat.

-Muut ottelut
Tästä voit seurata muita otteluita. Voit seurata korkeintaan kuutta ottelua yhtäaikaisesti. Tämä on erinomainen mahdollisuus seurata suosikkijoukkueesi pelin kulkua.

-Pallonhallintagrafiikka
Tästä näet graafisesti kummalla joukkueella on pallo hallinnassa.

Sarjataulukko, muut ottelut ja pallonhallinta automaattisesti päivitetään pelisi aikana.
Kirjoitusoikeudet vieraskirjoihin
Enemmän ominaisuuksia vieraskirjoissa
Aina täysi joukkuekiintiö
VIP-jäsenenä sinulla on aina täysi joukkuekiintiö, huolimatta siitä kuinka kauan olet ollut jäsen tai mikä Xpert arvosanasi on. Tämä tarkoittaa, että sinulla on alituiseen mahdollisuus pitää joukkuetta yhdessä Xpert-liigassa, kolmessa yksityisessä liigassa ja kahdessa omassa liigassa.
Suorat siirrot
Suorat siirrot on vain VIP-jäsenillä. Suorat siirrot -järjestelmässä voi ostaa pelaajia suoraan toiselta joukkueelta ilman agenttien väliintuloa. Jokainen liiga voi päättää, ovatko suorat siirrot käytettävissä VIP-jäsenten välillä. Xpert-liigoissa suoria siirtoja ei kuitenkaan ole.
Dynaaminen muutosraportti
VIP-jäsenet voivat katsoessaan muutosraporttia päättää, katsovatko he kokonaisraporttia vai yksittäisen pelaajan raporttia.
Pelaajien nimien vaihdot
VIP-käyttäjät voivat vaihtaa jokaisen pelaajan nimeä kerran. Rajoituksia: pelaaja ei saa olla ollut toisessa joukkueessa ja liigan pomon on pitänyt aktivoida nimivaihdokset liigassa. Huomaa, että tämä VIP-ominaisuus on mahdollinen vain yksityisissä liigoissa.
VIP-liigat, joissa on ylimääräinen pelipäivä/cup
Mikäli kaikki liigan jäsenet ovat VIP-pelaajia, voitte pelata cup-turnauksia vaikka liigapelejä olisikin kahdesti viikossa. Ylimääräisen päivän voi käyttää myös ystävyysotteluihin. Vain VIP-jäsenillä on oikeus liittyä liigaan, joka on tarkoitettu VIP-jäsenille.

Kätevämpi käyttää
Enemmän suosikkijoukkueita ja enemmän mahdollisuuksia seurata näitä
VIP-jäsenenä sinulla voi olla jopa 50 suosikkijoukkuetta kolmen sijasta. Tulet saamaan informaatiota kaikesta heidän toiminnastaan, kuten julkaistuista sähkeistä ja ostetuista pelaajista. Ominaisuus on erityisen kätevä mikäli sinulla on joukkue Xpert-liigassa tai jossakin muussa suuremmassa liigassa, jossa muiden joukkueiden toiminnan seuraaminen voi olla vaikeampaa.
Muistilaput
VIP-jäsenenä näet pienen vihkoa esittävän symbolin joukkueen asun oikealla puolella olevan palstan alaosassa. Klikatessasi sitä, pieni ikkuna avautuu, johon voit sitten kirjoittaa ja tallentaa itsellesi muistilappuja. Voit tallentaa muistilappuja omasta joukkueestasi tai muusta yleisestä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos olet liigan pomo, mutta voi hyödyttää muitakin.
Katso muiden joukkueiden viimeisimmät kokoonpanot ja kuinka yksittäiset pelaajat ovat suoriutuneet.
Kaikki voivat nähdä oman viimeisen kokoonpanonsa sekä jokaisen pelaajan henkilökohtaiset arvosanat. VIP-jäsenenä saat nämä tiedot kaikilta liigan joukkueilta. Löydät viimeisimmät kokoonpanot joukkue-valikosta.
Joukkuevertailu
Jos olet VIP-jäsen, näet sivun, jolla vertaillaan kahta joukkuetta. Otteluohjelmassa ja Xpert-veikkauksessa näet suurennuslasin () joka ottelun vieressä. Linkki joukkuevertailuun on myös muiden joukkueiden joukkuevalikossa ja omien suosikkijoukkueidesi listassa. Napsauttamalla suurennuslasia (tai linkkiä) näet joukkuevertailun näiden kahden joukkueen tai toisen ja oman joukkueesi välillä. Näet joukkueiden edelliset kohtaamiset ja näiden kohtaamisten yhteenvedon. Kokeile joukkuevertailua
Lisää etsintävaihtoehtoja
Managerien etsintätoiminnot lisääntyvät, kun olet VIP-jäsen. VIP-manareit voivat järjestää hakutuloksen manageriarvosanan mukaan.
Viimeisten 5 kierroksen taulukko
VIP-jäsen näkee "viimeiset 5" -taulukon liigan "yhteensä"-, "koti"- ja "vieras"-taulukoiden vieressä. Tämä taulukko perustuu liigan viiten viimeiseen kierrokseen. Liigassa pitää olla pelattuna kuusi kierrosta, jotta "viimeiset 5" näkyy. Aiemmin siitä ei olisi hyötyä.
Tarkkailulista siirtomarkkinoilla
VIP-jäsenillä on mahdollisuus tallentaa oma hakunsa siirtomarkkinoilta tarkkailulistalle. Tarkkailulista säilyy 3 viikkoa ja näiden 3 viikon ajalta VIP-jäsenet saavat joka päivä sähköpostiinsa viestiä jos markkinoille on ilmestynyt tarkkailulistan kriteerit täyttäviä pelaajia.
Sarjataulukon pelatut pelit
VIP jäsenet voivat seurata kuinka joukkue on pelannut muita sarjan joukkueita vastaan. Taulukon oikealta puolen voit valita joukkueen jonka otteluita haluat verrata. Otteluiden voitot, tasapelit ja häviöt esitetään nuolina. Punainen nuoli merkitsee häviötä, vihreä voittoa ja musta tasapeliä. Tällä toiminnolla näet yleiskuvan kuinka ottelut ovat päättyneet ja mitä pelejä joukkue ei ole vielä pelannut.
Muokkaa menun kuvakkeita
VIP-jäsenillä on mahdollisuus vaihtaa menun kuvakkeita sarjan sisällä. Ne toimivat pikakuvakkeina Xpert Elevenin suosikkisivuille. VIP-jäsenillä on suuri määrä kuvakkeita valittavanaan.
Vastustajan yleiskatsaus
Tämä ominaisuus helpottaa VIP-jäsenien taktiikan asettamista. Näet kaiken tarvittavan tiedon vastustajastasi, kuten viimeaikaiset peliryhmitykset, viiden viimeisimmän pelin kokoonpanot, mahdollisuuden ostaa ja katsoa taktiikkaraportit ja pelikokoonpanot näihin.
Ostetut taktiikkaraportit
Vieraillessasi vastustajasi pelattujen pelien listalla, voit huomata, että kaikki pelit joista taktiikkaraportit ovat saatavilla, on merkitty pienellä merkillä. Tämä on kätevää, kun kohtaat vastustajan, jonka kanssa olet pelannut aikaisemminkin tai jonka aikaisemman pelin raportit olet jostain syystä ostanut.

Lisää mielenkiintoa
Kuntoanalyysi
VIP-jäsenenä voit helpommin seurata pelaajiesi kunnon kehitystä graafisen taulun avulla. Taulu näyttää pelaajan kuusi viimeisintä kunnon muutosta. Punainen käyrä osoittaa kuinka pelaajan kunto on muuttunut lähiaikoina ja vaakasuuntainen kultainen linja näyttää pelaajan keskikunnon senhetkisellä kaudella.
Äänestykset foorumeilla
VIP-jäsenenä voit järjestää äänestyksiä foorumeilla. Äänestys näkyy viestiketjun ylimpänä. Äänestyksessä voi olla enintään kahdeksan vastausvaihtoehtoa.
Liigakaavio
VIP-jäsenet voivat luoda liigakaavioita jokaisesta liigan sarjasta. Liigakaaviossa näkyy joukkueen sijoitus kierros kierrokselta. Voit valita kaavioon yhdestä kahdeksaan (1 - 8) joukkuetta.
Joukkueen historian kaaviot
VIP-jäsenenä voit katsella joukkueen liigameriittejä kaaviona. Kaavio näkyy jos joukkue on pelannut liigassa vähintään kaksi kautta. Jos liigan kausi on menossa, joukkueen nykyinen sijoitus näytetään kaaviosssa vaaleansinisellä katkoviivalla. VIP-jäsenenä voit katsella joukkueen cup-meriittejä kaaviona. Kaavio näkyy jos joukkue on osallistunut vähintään kahteen cupiin.
Oman joukkueesi ja suosikkijoukkueesi sija kuukausittaisella joukkuerankingilla
Katsoessasi Kuukauden joukkue -sivua, sinulle näytetään oma sijoituksesi kyseisellä listalla, jos olet VIP. Samalla näet myös suosikkijoukkueittesi sijoitukset.
Muutosraporttien tilastot
VIP-jäsenet voivat nähdä edellisten muutosraporttien tilastot sekä joukkueesta että kaikista pelaajista. Voit siis vertailla joukkueen pelaajissa tapahtuneista taitomuutoksista aiemmilta kausilta.
Laajennetut pelaajatilastot
VIP-jäsenenä pääset käsiksi ylimääräisiin pelaajatilastoihin liigatasolla, jolloin näet kuka pelaaja teki eniten maaleja, pisteitä syöttöjä jne. ei pelkästään sarjassa vaan myös divisioonassa tai jopa koko liigassa. Voit myös tarkkailla eri pelipaikkojen pistesaldoa, kuten vaikkapa parhaan puolustajan saldoa. Ylimääräiset pelaajatilastot sisältävät myös ottelun taitavimman pelaajan sekä parhaan suorituksen. Kokeile laajennettuja pelaajatilastoja
Joukkueen tilastot
VIP-jäsenenä pääset tarkkailemaan kaikkien liigasi joukkueiden pelaajatilastoja. Voit tarkkailla tilastoja joko koko joukkueen osalta tai vain vaikkapa puolustuksen osalta. Tilastoja kerätään myös esim. otteluista, joissa on tehtyjä eniten maaleja, jotka ovat päättyneet suurimpaan maalieroon jne.

Voit myös tarkastella yleiskatsauksta joukkueen toiminnasta sekä joukkueen maalintekopaikkojen hyödyntämistilastoja. Sinulla on myös mahdollisuus nähdä joukkueen mieluisimmat ja painajaismaisimmat vastustajat.
Cupin tilastot
VIP-pelaajana näet pelaajatilastoja cup-turnauksissa, jos liigassasi on cup. Täten voit nähdä kunkin cup-ottelun parhaat maalintekijät, syöttäjät sekä muut tilastomerkinnät. Voit tarkkailla joko parhaillaan käynnissä olevan kauden tilastoja, tai kaikkien kausien tilastoja.
Joukkueen tilastot
VIP-jäsenenä voit tarkastella liigan muidenkin joukkueiden tilastoja. Esimerkiksi:
Mikä joukkue on paras paperilla pelaajien taitotasolla mitattuna?
Mikä joukkue on varakkain/köyhin? (Ilman varsinaisia tulolukuja)
Millä joukkueella on vahvin/heikoin kunto?
Millä joukkueella on korkein/matalin keskiarvo pelaajien kesken?
Mikä joukkue on pelannut parhaiten joko tietyssä ottelussa tai ylipäänsä, joko koko joukkueen osalta tai vaikka hyökkäyspelin osalta? Kuka on paras kotona tai vieraissa?
Kokeile joukkuetilastoja


Hinnat ja maksuehdot
Voit ostaa VIP-paketin Xpert-kaupasta. VIP-jäsenyys on saatavilla kolmeksi eri ajanjaksoksi seuraavilla hinnoilla:

1 kuukausi maksaa 3,5 EUR
3 kuukautta maksaa 8 EUR
6 kuukautta maksaa 14 EUR
12 kuukautta maksaa 24 EUR

Jos olet valmiiksi VIP-pelaaja, ajanjakso lisätään tämänhetkiseen saldoosi.


Huomaa, että VIP:n hankintakustannukset saattavat vaihdella maksutavasta riippuen.
Hyväksymme:   

Kaikki tiedot koskien erilaisia maksutapoja löydät Xpert-kaupasta.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024