VIP

Ha gyarapítani akarod a játék tudásodat az Xpert Eleven-en és hozzá akarsz járulni a játék fejlesztéséhez, akkor itt az ideje, hogy VIP tag legyél. Különböző VIP csomagokat ajánlunk színes bővítményekkel. A bővítményekkel nem lesz sikeresebb a csapatod, de sokkal jobban fogod élvezni a játékot az Xpert Eleven-en.


A VIP csomag a következő bővítményeket tartalmazza (összes bővitmény feltárása)

Mégtöbb finomítás

Klub Logó
Feltölthetsz klub logót a csapatodnak. A klub logót elmentjük a mi serverünkre és te feltöltheted azt a csapat beállításoknál. A kép jpg vagy gif kiosztású lehet és nem lehet 30 kB-nál több. A kép mérete 150 px magas és 125 px széles lehet. A logó látható lesz a csapat oldalon.
Liga logó
Ha te VIP tag vagy és liga admin is egyben, akkor lehetoséged van feltölteni egy liga logót a saját ligádban. Ez majd látható lesz a liga infó oldalon, a liga táblázatok oldalán és a liga bemutató oldalon, amely akkor lesz látható hogyha valaki rákeres a ligádra. A liga logó méretei: 400 px széles és 80 px magas, vagy 50 kB méretu.
Elektrónikus aláírás
VIP tagként lehetoséged van elektronikus aláírásra a fórumokon.
Arc szerkeszto

Csak VIP tagok szerkeszthetnek vagy alkothatnak a játékosoknak új arcot. Lehetoséged van egy teljesen új arcot akotni vagy akár csak átszerkeszteni. Jegyezd meg hogy csak privát ligákban alkalmazhatod az arcszerkesztot. Xpert Ligákban és Xpert Lány ligákban csak átszerkezheted a játékosok arcát, de nem alakíthatod át teljesen.

VIP tagok megváltoztathatják/kitörölhetik a játékosok arcáról: a bajuszt, a szakállt, a mellkasi szorzetet.
Rajzolt mezek
VIP tagként megtervezheted a saját mezeidet és feltöltheted a serverünkre. Ha nem akarsz tervezni csapatodnak saját mezt vagy nem tudod hogyan kell tervezni mezt, választhatsz más mez tervezoktol mezt. A csapat beállításoknál találsz egy linket ahol rengeteg szép mez van rajzolva és kiválaszthatod a neked megfelelot


Mégtöbb szórakozás

Extra opciók a játék szimulációban
VIP tagként extra opciókat kapsz a játék szimulátorban.

-Jelenlegi állás
-Taktikai helyzet
-Más meccsek eredményei
Nyomon követhetsz 6 meccset a csoportodból vagy más csapatok meccseit is. Kiválaszthatod a kedvenc csapataidat és az ok meccseit is követheted. Ha kupa meccset játszasz a Más meccsek opcióban nyomon követheted az ellenfeleid meccseit. Ha épp játszanak kedvenc csapataid a kupában, akkor eloször az ok meccseik jelennek meg, de természetesen te is kiválogathatod hogy melyik meccseket követed nyomon.

-Labdabirtolkási diagram
A jelenlegi állás, a más meccsek eredményei és a labdabirtoklási diagram a meccs alatt automatikusan frissítodik.
Engedély a vendégkönyvekbe való beíráshoz
Minden managernek van vendégkönyve, de csak a VIP tagoknak van engedélyük beleírni.
Mindig teljes csapat kvóta
VIP tagként mindig teljes csapat kvótád van, nem számít mióta vagy Xpert tag vagy hogy mennyi az Xpert ratingod. Ez azt jelenti, hogy lehet 1 csapatod az Xpert Ligában és 5 csapatod a privát ligákban.
Közvetlen átigazolás
Közvetlen átigazolás csak VIP tagoknak lehetséges. A közvetlen átigazolás egy átigazolási rendszer, ahol a csapatok megyegyeznek egy játékos vételáráról játékos ügynökök beleavatkozása nélkül. Minden ligában az admin dönti el hogy lehet-e közvetlen átigazolási lehetoség VIP tagokon belül vagy sem. Xpert ligákban közvetlen átigazolás nem lehetséges.
Szabályozható Változási Napló
VIP tagok esetében a változási napló megnézése során eldöntheto, hogy a teljes naplót egyben nézik vagy a játékosok változását egyenként tekintik meg.
Játékos nevek megváltoztatása
VIP tagok megváltoztathatják a csapatban játszó játékosok nevét, de csak akkor ha nincs a játékossnak a ligában szereplo bármely más csapatban történelmi múltja vagy ha liga admin aktiválta a játékos nevének megváltoztatása opciót. Jegyezd meg, ez az opció csak privát ligákban lehetséges.
VIP ligákban kapsz még egy extra játék napot
Ha a liga minden tagja VIP tag, akkor kapsz még egy napot hogy játsszál egy kupa turnén, még akkor is ha heti két liga meccset játszottál, vagy akár barátságos meccset is játszhatsz ezen a plusz harmadik napon. Ha egy liha VIP liga, akkor csak VIP tagok csatlakozhatnak ezekhez a ligákhoz.

Mégtöbb kényelem
Több kedvenc csapat és több lehetoség hogy nyomon kövesd oket
VIP tagként 50 csapatot jelölhetsz be kedvencként, amúgy csak hármat lehetséges. Olvashatod az általuk írt híreket, értesítést kapsz ha vásároltak vagy eladtak játékosokat. Ez az opció akkor hasznos ha van egy csapatod az Xpert ligában, vagy más nagyobb ligában, ahol szinte lehetetlen nyomon követni más csapatok/menedzserek megfigyelését.
Jegyzetek
VIP tagként látsz majd egy kis ikont, amely egy kicsi jegyzettömböt fog ábrázolni legfelül a napot/órát jelölo ikon mellett. Ha ráklikkelsz, egy kis ablak ugrik elo ahová jegyzetelhetsz és el is mentheted azt. Elmenthetsz jegyzeteket a csapatodról vagy bármi másról. Ez az opció hasznos lehet egy liga adminnak, de azoknak is akik egy csapatot irányítanak.
Láthatod más csapatok legutóbbi felállását és hogyan teljesítettek a játékosai
Mindenki láthatja a saját csapata kezdo felállását, meg a játékosok osztályzatát is. VIP tagként lehetoséged lesz látni a liga minden egyes csapatának a kezdo felállását és a játékos osztályzatokat. Ezeket a csapat menüben találod meg.
Csapat összehasonlítás
VIP tagként lehetoséget lesz egy olyan oldal elérésére, ahol összehasonlíthatsz két csapatot. Ez jobban segít majd, hogy egy adott meccsre hogyan készülj fel, vagy akár az Xpert sportfogadáson is.
Kibovített keresési opció
Ha VIP tag vagy bovebbek a keresési opciók a menedzserek számára. VIP menedzserek a keresési találatokat rangsorolhatják.
Legutolsó 5 meccs táblázata
VIP tagok láthatják a legutolsó 5 meccs táblázatát az "Össz" táblázat, a "Hazai meccsek" tablázata és az "Idegenbeli meccsek" táblázata mellett. Ennek a táblázatnak a lényege, hogy a legutolsó 5 liga meccs állását látod, amelyhez szükséges 6 meccset lejátszani ahhoz hogy értelme legyen.
Figyelt lista az átigazolási piacon
VIP tagok elmenthetnek egy megkeresett játékost az átigazolási piacon mint figyelt lista. A figyelt lista 3 hétig érvényes és ezalatt a 3 hét alatt a VIP tagok értesítést kapnak, hogy vannak-e olyan játékosok az átigazolási piacon akik megfeleloek lehetnek az elvárásoknak.
Elozo eredmények
VIP tagok könnyen láthatják az elozo eredményeiket a csoportban, úgy a hazai meccseket mint az idegenbeli meccseket egyaránt. Egy vörös nyíl lefele mutatja a vereséget, egy zöld nyíl felfele mutatja a gyozelmet és egy fekete pont mutatja a döntetlent. Ez az opció áttekintést ad arra, hogy milyen eredménnyel végzodtek a meccsek és azt is mutatja, hogy milyen meccseid vannak még hátra.
Beállítható menü ikonok
VIP tagoknak lehetoségük van megváltoztatni a menü ikonokat a ligán belül. A menü ikonok úgy muködnek mint egy parancsikon a kedvenc oldalaidra az Xpert Eleven-en. VIP tagoknak bo választék van az ikonokból/parancsikonokból.
Ellenfél áttekintési adatlap
Ez az opció kényelmes a taktika beállításakor. Minden adatot mutat az ellenfeledrol ami segíthet a taktika kiválasztásakor mint például: milyen alakzatot használt a legutóbbi 5 meccsén, vagy miután megvásároltad ennek az 5 meccsnek a taktikai elemzését, láthatod az o taktikáit és a játékosait.
Megvásárolt taktikai elemzések jelölése
Mikor lekérdezed az ellenfeled játékos meccs listáját, láthatod, hogy azok a meccsek amiket megvásároltál jelölve lesznek egy ikonnal. Ez kényelmes olyankor amikor olyan ellenféllel játszasz akivel már egyszer játszottál.

Mégtöbb érdekesség
Játékosok forma elemzése
Ez az opció leegyszerusíti a játékosok formájának nyomon követését, mert egy grafikai táblázat mutatja a játékos jelenlegi formáját. A diagram a játékos utolsó 6 beírását mutatja. A piros görbe mutatja, hogy legutóbb hogyan változott a játékos formája, a vízszintes sárga vonal pedig azt mutatja hogy milyen a játékos átlag formája az aktuális szezonban.
Szavazások kiírása a fórumokban
VIP tagként lehetoséged van szavazatok kiírására a fórumokon. A szavazás nyolcféle alternatívát tartalmazhat.
Liga diagram
VIP tagoknak lehetoségük van, hogy liga diagramokat hozzanak létre minden egyes csoportban. A liga diagram megmutatja minden egyes kiválasztott csapat szezonbeli teljesítményét a csoportban. Lehetoséged van kiválasztani hogy melyik csapatokat mutassa a diagram. 1 és 8 között választhatsz csapatokat.
Klub történelmi grafikon
Ha VIP tag vagy, láthatod a klub liga érdemeit egy grafikonba rajzolva. A grafikon látható lesz ha a klub legalább 2 szezont játszott. Ha épp a szezon folyik akkor a diagramban egy szaggatott világos kék vonal jelenik meg. Ha VIP tag vagy, láthatod klub kupa érdemeit szintén grafikonba rajzolva. A grafikon látható lesz ha a klub legalább két szezonban játszott egy kupa turnén.
A csapatod és a kedvenc csapataid helyzete a hónap csapata listáján
Mikor ráklikklesz a liga Hónap Csapata oldalra mint VIP leszel feltüntetve a hónap csapata lista sorrendjében. Emellett láthatod a kedvenc csapataid helyzetét is ezen a listán.
Teljesítmény változó állapot
VIP tagok különbözo statisztikai adatokat láthatnak, mint például a játékosok korábbi teljesítmény változóikat. Ezzel a fejlesztéssel össze tudod hasonlítani a tudás változásokat a csapatban és a játékosokkal külön-külön.
Extra játékos statisztika
VIP tagként lehetoséged lesz extra játékos statisztikák elemzésére: ki szerezte a liga legtöbb gólját, legtöbb pontot, gólpasszt, stb., nem csak a csoportodban, hanem a teljes ligában. Statisztikákat láthatsz a különbözo posztokon játszó játékosokról, például: melyik hátvéd rúgta a legtöbb gólt, stb. Az extra játékos statisztika tartalmazza a legerosebb játékos és a legjobb teljesítményt nyújtó játékos statisztikáját is.
Klub statisztika
VIP tagként láthatod majd a csapatodban a különféle játékos statisztikákat, de még a liga összes csapatának a játékos statisztikáit is. Láthatod a csapatok legjobb teljesítményét vagy kudarcait, ugyanakkor a meccseken rúgott legtöbb gólt, a legnagyobb gyozelmeket, vereségeket.

Láthatod a csapatok teljesítményét, hogyan rúgtak gólokat, vagy hogy hogyan kaptak gólokat. Láthatod azt is, hogy melyik az adott csapat kedvenc ellenfele és melyik a rémálma.
Kupa statisztika
VIP tagként elérhetok lesznek különféle játékos statisztikák a kupa turnékban, ha az adott ligában van kupa megszervezve. Láthatod hogy melyik játékos teljesít a legjobban a kupában. Statisztikákat láthatsz az adott szezonról, de más szezonokról is.
Csapat statisztika
VIP tagként láthatsz csapat statisztikákat a ligában, például: melyik csapat a legerosebb/leggyengébb papíron, vagy kinek vannak a legerosebb kerete, melyik csapat a leggazdagabb/legszegényebb (maga a pénzösszeg nem lesz látható), melyik csapat van a legjobb/leggyengébb formában, melyik csapat a legidosebb/legfiatalabb, melyik csapat teljesít a legjobban egy adott meccsen vagy átlagban, mikor játszik otthon, és mikor idegenben.


Ár és fizetési opciók
VIP csomagot vásárolhatsz itt the Xpert Shop. A VIP tagság három különböző idő periódust tartalmaz a következő árakkal:

1 hónap ára 3,5 EUR
3 hónap ára 8 EUR
6 hónap ára 14 EUR
12 hónap ára 24 EURKülönböző fizetési opciókat ajánlunk fel.
Elfogadunk:   

Információk a fizetési eszközökre the Xpert Shop.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024