VIP

Ønsker du en en større opplevelse ved å spille Xpert Eleven og ønsker samtidig å støtte utviklingen av spillet kan du bli VIP-medlem. Vi tilbyr deg en VIP-pakke fullstappet med ekstra funksjoner til spillet. Funksjonene i VIP-pakken vil ikke gjøre laget ditt bedre, men vil gi deg en bedre opplevelse av spillet og gjøre det gøyere å spille.


Følgende funksjoner er inkludert i Xpert VIP-pakken (vis alle funksjonene)

Bedre utseende

Klubblogo
Du kan laste opp en egen logo for laget ditt. Klubblogoen vil bli lagret på vår server og du vil kunne laste opp logoen fra "klubbinnstillinger"-siden. Bildet må enten være i jpg eller gif format, og ikke være større enn 30 kB. Størrelsen må heller ikke være større en 150 px i høyden og 125 px i bredden. Klubblogoen vil bli vist på klubbsiden hvor hovedsponsoren vanligvis har sin logo.
Logo for ligaen
Hvis du er VIP-bruker og liga-administrator for en liga vil du få muligheten til å lage en egen logo bare for denne ligaen. Logoen vil da bli vist på "Liga-info"-siden, ved siden av tabellen og ved presentasjonen av ligaen når noen søker på ligaen. Logoen kan ikke være større enn 400 px i bredden og 80 px i høyden, og heller ikke større enn 50 kB.
Forum-signatur
Som VIP-medlem har du mulighet til å skrive under med din egen personlige signatur i forum-beskjeder.
Face editor

VIP members can edit or create new player faces. You can either create entirely new faces or edit the existing faces in private leagues. You can only edit the existing player faces in the Xpert Leagues and the Xpert Ladies.

VIP members can change/remove the following items on an existing player face: Bling, mustache, beard and chest hair
Selvdesignede drakter
Som VIP-medlem vil du få muligheten til å designe dine egne drakter og laste dem opp på vår server. Dette blir gjort fra "laginnstillinger"-siden. Hvis du ikke vil eller ikke vet hvordan du kan designe din egen drakt kan du bruke en av de mange draktene som er blitt lastet opp av andre medlemmer. Du finner linken til disse draktene på "laginnstillinger"-siden.


Mer morro

Ekstratillegg i "Kampen"
Som VIP-medlem vil du ha noen ekstratillegg tilgjengelig når du ser "Kampen".

-Livetabell
Her kan du enkelt følge livetabellen fra din serie.

-Taktikk
Her vil du kunne se hva slags taktikk du og motstanderen din har satt opp.

-Andre kamper
Her kan du følge opptil 6 andre kamper som blir spilt samtidig som din kamp. Hvis det er ligakamper vil du kunne følge kampene fra din serie, men du kan også velge å følge kamper med favorittlagene dine. Hvis du ser en cup-kamp via "Kampen", vil andre cup-kamper fra den runden vises her. Favorittlag som fremdeles er med vil vises øverst.

-Graf som viser ballbesittelsen
Her vil du kunne følge med på en graf over hvilket lag som til enhver tid fører ballen gjennom kampen.

Livetabellen, andre kamper og grafen som viser ballbesittelsen blir oppdatert live gjennom kampen.
Skrivetillatelse i gjestebøker
Alle managere har en gjestebok, men kun VIP-medlemmer har muligheten til å skrive i dem.
Alltid full klubb-kvote
Som VIP-medlem vil du alltid ha full klubb-kvote uavhengig av hvor lenge du har vært medlem og hvor mange Xpert Poeng du har. Dette betyr at du alltid har lov til å ha ett lag i 1 Xpert Liga og 5 private ligaer.
Direkte spilleroverganger
Direkte spillerkjøp er bare tilgjengelige for VIP-medlemmer. Direkte spillerkjøp er et eget transfersystem der en kan kjøpe spillere direkte fra andre klubber uten noen agenter involvert. Det er opp til liga-administratoren å bestemme om slike direkte spillerkjøp skal være akseptert mellom VIP-medlemmer i ligaen. Muligheten for å ha slike direkte spillerkjøp i Xpert Ligaer finnes ikke.
Dynamisk forandringsrapport
VIP-medlemmer kan når de skal se forandringsrapporten, velge om de vil se hele rapporten på en gang, eller om de vil se hver enkelt spillers individuelle forandring.
Spillernavn forandringer
VIP-medlemmer kan forandre navnet til en spiller en gang hvis spilleren ikke har en historie i andre klubber og hvis liga admin har aktivert spillernavn bytter i ligaen. Legg merke til at denne VIP-funksjonen er bare tilgjengelig i private ligaer.
VIP-ligaer med en ekstra spilledag for cup-kamper
Hvis alle brukerne i en liga er VIP-medlemmer får du muligheten til å sette opp cup-kamper, selv om du allerede spiller 2 kamper i uken. Du kan også bruke denne ekstra daegn til å spille vennskapskamper. Hvis en liga er for kun VIP, vil bare brukere som er VIP-medlemmer kunne delta i denne ligaen.

Mer praktisk
Flere favorittlag og muligheter av å følge med på favorittlagene
Som VIP-medlem kan du ha opptil hele 50 favorittlag i stedet for 3. Du vil få informasjon om pressemeldinger disse lagene skriver og alle spillere som blir kjøpt inn eller solgt. Denne funksjonen er spesiellt hjelpsom hvis du har et lag i en Xpert Liga eller en annen stor liga der det kan være vanskelig å følge med på de andre lagene/managerene.
Notes
Som VIP-medlem vil du se et lite symbol som representerer en liten bok nederst på skjermen. Når du trykker på denne vil du få opp et vindu der du kan skrive og lagre notater for laget ditt. Denne funksjonen er spesiellt bra hvis du er liga-administrator, men er også bra for dem som bare er manager for et lag.
Se andre sine siste lagoppstillinger og hvordan spillerne presterte
Alle kan se deres egen siste lagoppstilling sammen med spillernes kampvurdering. Som VIP-medlem får du tilgang til denne informasjonen for alle lagene i ligaen. Du finner "Sist lagoppstilling" i klubbmenyen.
Klubbsammenligning
Som VIP-bruker får du tilgang til en nye side der du kan sammenligne to lag. Du finner denne siden i "kampoppsettet" og "Xpert Oddsen" ved å trykke på forstørrelsesglasset () ved siden av hver kamp. Du kan også finne en link til siden fra andre sine klubbsider og blant favorittlagene dine, der du kan sammenligne ditt eget og deres lag. Du kan også sammenligne to andre lag. På denne siden vil du se kamper som er spillt mellom disse lagene og en oppsummering av disse kampene. Prøv sammenlignings-funksjonen
Utvidede søke-muligheter
Søkefunksjonen er også utvidet for VIP-medlemmer. Som VIP-medlem kan du rengere søkene etter managere sin ranking.
Tabellen for 5 siste kamper
En som har VIP-medlemskap vil se de 5 siste kampene på tabellen, sammen med hjemme, borte og den totale tabellen. Det må ha vært spillt minst 6 runder i ligaen før denne tabellen vil bli vist.
Overvåkningsliste på overgangsmarkedet
VIP-medlemmer har muligheten til å lagre et søk på overgangsmarkedet for overvåkning. Overvåkningslisten vil da vare i 3 uker og du vil da få melding om nye spillere innenfor ditt søk i mailboksen.
Spilte kamper i ligatabellen
Vip-medlemmer kan enkelt få oversikt over hvordan lagene har prestert mot hvert av de andre lagene i ligaen iløpet av sesongen. Til høyre for tabellen kan du velge et hvilket som helst lag som du ønsker å se resultatene av ved å klikke på lagets pil. Resultatene fra hver kamp blir vist i form av en rød negativ pil for tap, en grønn positiv pil for seier eller en svart prikk for uavgjort. Der har du også mulighet til å se sluttresultatet og i tillegg hvilke kamper som laget har igjen å spille.
Tilpassede snarveier
VIP-medlemmer har mulighet til å tilpasse menyene i hver enkelt liga. Ikonene virker som snarveier til favorittsidene på Xpert Eleven. VIP-medlemmene har et stort utvalg av ikoner/snarveier å velge mellom.
Oversikt motstander
Denne funksjonen gjør det enklere for VIP-medlemmer å sette taktikken. Den viser alt av informasjon du trenger å vite om motstanderen for å sette en god taktikk. Du kan se hvilke formasjoner de har spilt i det siste, de siste 5 kampene med lagoppstilling, mulighet til å kjøpe og se taktikkrapporten fra de 5 siste kampene i tillegg til å se motstanderens spillerstall.
Kjøpt taktikkrapport-marked
Når du besøker en motstanders spilte kamper, vil du finne at alle kamper som har synlig taktikkrapport er merket med et lite icon. Dette kan være en fordel når du møter en motstander som du har spilt mot før eller noens tidligere kamp du har kjøpt taktikkrapport for før.

Mer interessant
Formanalyse
Som VIP-medlem er det lettere å følge formutviklingen til dine spillere, ettersom en graf viser utviklingen av formen til spillerne dine. Grafen viser de 6 siste formendringenetil spilleren. Den røde kurven viser hvordan formen har endret seg i det siste, men den gylne kurven som går horisontalt viser spillerens gjennomsnittlige form for den følgende sesongen.
Avstemninger i forumet
Som VIP-bruker får du muligheten til å lage avstemningen i forumene. Avstemningen blir plassert i toppen av forumtråden, og kan inneholde opp til 8 svaralternativer.
Liga diagram
VIP-medlemmer får muligheten til å lage et diagram for hver divisjon i ligaen. Dette diagramet vil vise hvert enkelt lag sin posisjon på tabellen gjennom sesongen så langt. Du får velge hvilke lag du vil ha med i dette diagramet og kan velge opp til 8 lag.
Klubbhistorie graf
Som VIP-medlem får du muligheten til å se klubbens meritter i ligaen vist i en graf. Grafen blir synlig når klubben har spillt gjeldene kamper i ligaen i minst 2 år. Mens sesongen er igang vises klubbens plass på tabellen akkurat da. Når du er VIP-bruker vil du få muligheten til å se klubbens meritter vist i en graf. Grafen vil bli synlig når klubben har spilt i minst to cuper.
Ditt eget lag og ditt favorittlag`s posisjon i den månedlige klubbrankingen
Når du besøker siden som viser månedens lag i en bestent liga, vil du som VIP-medlem se din nåværende plassering i den ligaen. Du vil også kunne se plasseringene til favorittlagene dine.
Change report stats
VIP-medlemmer kan nå se statistikker over tidligere ferdighetsoppdateringer, både over laget og spiller for spiller. Med denne funksjonen kan du sammenligne endringen i ferdigheter i laget og for hver spiller i de foregående sesongene.
Ekstra spillerstatistikker
Som VIP-medlem vil du få tilgang til ekstra spillerstatistikker i ligaen, der du ikke bare kan se hvem som er toppscorer, har flest målgivende, osv. i din egen divisjon, men også samlet for hele ligaen. Du kan også velge mellom statistikker for forskjellige posisjoner i på laget, f.eks. hvilken forsvarsspiller som hadde flest målgivende pasninger. Blant de ekstra spillerstatistikkene vil du også finne en tabell for beste ferdighet og beste spillervurdering. Prøv ut de utvidede spillerstatistikkene
Klubbstatistikker
Som VIP-medlem får du tilgang til spillerstatistikker for ditt eget og alle andre sine lag i ligaen. Du kan se statistikker om lagets beste prestasjon enten som hele laget, eller lagdelene hver for seg. Du får også andre statistikker som kamper med flest mål, største seier og største tap.

Du får også en oversikt over lagets prestasjon og ser hvordan og når laget scorer og slipper inn mål. I tillegg til alt dette får du også se hvilket lag som er favoritt- og verste motstander.
Cupstatistikker
Som VIP-medlem vil du få tilgang til spillerstatistikker fra cup-kamper hvis ligaen din har en cup. Der vil du se hvem som er toppscorer, har flest målgivende osv. i cupen. Du kan også velge om du vil se statistikkene for den nåværende sesongen eller alle sesongene.
Lagstatistikker
Som VIP-medlem får du også tilgang til statistikker om lagene i ligaen. F. eks:
Hvilket lag er best/dårligst på papir basert på spillernes ferdigheter.
Hvilket lag er rikest/fattigst (uten at du ser noen verdi for hvor mye penger hvert lag har).
Hvilket lag har sterkest/svakest form.
Hvilket lag har høyest/lavest gjennomsnittsalder i spillerstallen sin.
Hvilket lag har prestert best i en spesiell kamp eller eller gjennomsnittlig. Enten basert på hele laget eller bare en spesiell lagdel. Du kan også velge om dette skal gjelde hjemme eller bortekamper.
Test ut lagstatistikkene


Priser og betalingsmuligheter
Du kan kjøpe VIP-medlemskapet i Xpert butikken. VIP-medlemskapet er mulig å få i 3 ulike perioder med følgende priser:

1 måned koster 3,5 EUR
3 måneder koster 8 EUR
6 måneder koster 14 EUR
12 måneder koster 24 EUR

Hvis du allerede er VIP-medlem vil perioden bli lagt til den perioden du allerede har.


Vær oppmerksom på at prisen på VIP kan være forskjellig avhengig av betalingsmåte.
Vi aksepterer:   

Informasjon angående alle betalingsalternativ finner du i Xpert Shop'en.

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024