F.A.Q

Generalne
Sta je Xpert Eleven ?
Xpert Eleven je igra u kojoj ste menadzer virtualnog fudbalskog tima. Zamisao je da se takmicis sa drugovima u ligi koju ste napravili i da ostanete sa svojim timom kroz dobra i losa vremena. Vase obaveze su da selektirate vas tim i da postavite dobre takticke promene.
Koliko kosta igranje Xpert Eleven-a ?
Igranje Xpert Eleven-a je potpuno besplatno.
Kako mogu da postanem clan?
Dobicete pismo posle registracije u kojem cete naci stranicu na koju morate da odete kako bi aktivirali vas nalog. Posle toga cete moci da se prijavite na sajt i mocicete da igrate na Xpert Eleven-u.
Registrovan sam na Xpert Eleven-u, ali i dalje nemam svoj tim u oficijalnoj ligi. U cemu je problem ?
Ne dobijate tim registrovanjem na Xpert Eleven. Tim dobijam kada se prijavite u jednu od liga ili kad napravite svoju licnu ligu.
Zar ne postoji neka velika liga za sve ?
Mozete da se prijavite u jednoj od nasih Xpert Liga. Xpert lige su vece lige koje mi u Xpert Eleven-u kontrolisemo i popravljamo. One su otvorene za sve koji zele da se takmice protiv drugih menadzera na ovom sajtu. Svi timovi koji pobede Xpert ligu se kvalifikuju za Xpert Ligu Sampiona kao i pobednici kupa u Xpert ligi. Pobednik Xpert Lige Sampiona ce biti zauvek zapamcen izborom u Xpert Eleven kucu slavnih.
Jos jedna osoba koji koristi moj racunar zeli da dodje na ovaj sajt. Da li je to dozvoljeno ?
Vise ljudi moze da koristi isti racunar ili IP adresu bez problema. Jedino sto svaka osoba i svaki korisnik mora da koristi svoj nalog i da koriste svoju email sa kojom su se uclanili.

Koriscenje vise naloga se podrazumeva pod varanjem i ukoliko se ti korisnici pronadju, bice izbaceni sa sajta.

Isto tako nije dozvoljeno da se prijavljuje na tudje naloge.

Naprimer, vasa sestra i vi imate naloge na sajtu i sve ce biti u redu ukoliko vas dvoje koristite svoje naloge i ukoliko vas dvoje ne ulazite na tudji nalog.
Jeli u redu da se koriste drugi racunari za prijavljivanje na sajt ?
U redu je da se koristi vise nego jedan racunar kako bi se prijavili na sajt sve dok se prate glavna pravila da se ne koriste tudji nalozi i da nikom drugom nedate pristup vasem nalogu i da imate samo jedan nalog na sajtu.
Dobijam dosta greski dok sam na Xpert Eleven-u. O cemu se radi ?
Najveci broj gresaka koje se dogode na Xpert Eleven-u su zbog neciscenja nepotrebne datoteke ( kolacice ) u pretrazivacu. Ukoliko imate problema, molimo vas da probate sledece kako bi izbrisali nepotrebnu datoteku ( kolacice ):

Internet Explorer
tools/internet options. Onda na "Delete files".

Firefox
tools/options/secrecy. Onda na "Delete cache".

Opera
tools/options/advanced. Onda na "Empty cache".

Netscape
tools/options/privacy. Onda na "Clear cache".

Isto tako bi vas zamolili da vas pretrazivac napravite da u buducnosti ne istrazuje stranice pretesko a to se u vecini pretrazivaca moze postaviti u podesavanjima za stranice ( cache settings ) i to bi trebalo da se postavi da je automatski. Proverite sa tehnickom podrskom vaseg pretrazivaca kako se popravljaju problemi ovakve prirode ako vam to zatreba.
Zasto ne mogu da pogledam snimak utakmice u “ Utakmici “ ?
Ovo su tri saveta koja vam mogu pomoci:

1. Potrebno je da azurirate najnoviju Flash verziju
2. Vas pretrazivac ili neki antivirusni program vam blokiraju otvaranje novih ( popup ) prozora. Pokusajte time sto cete drzati CTRL dugme i to vam mozda bude pomoglo. Ukoliko to ne pomogne, moracete da namestite u podesavanjima da novi prozor moze da se otvori.
Administracije lige
Korisnicki nalog
Tim
Igraci
VIP clanstvo
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024