F.A.Q

Generale
Ce este Xpert Eleven?
Xpert Eleven este un joc pentru managerii de echipe de fotbal unde ai grija de o echipa de fotbal virtuala. Scopul jocului este sa te intreci cu prietenii in ligile create de tine sau de altii. Iti gestionezi echipa/echipele in momentele bune, dar si in cele grele. Rolul tau este de a selecta formatiile potrivite si de a alege tactici inteligente de joc.
Cât ma costa sa joc Xpert Eleven?
Nu te costa nimic sa joci Xpert Eleven.
Cum pot deveni membru?
Vei primi un e-mail dupa ce te inregistrezi. In acest e-mail vei gasi un hyperlink pe care trebuie sa dai click pentru a-ti activa contul. Vei putea sa te loghezi pe site si sa incepi sa joci jocul indata ce ti-ai activat contul.
Sunt inregistrat la Xpert Eleven, dar nu am primit o echipa. Ce este gresit?
Nu vei primi o echipa la Xpert Eleven imediat ce te-ai inregistrat. Primesti o echipa dupa ce vei intra intr-o liga sau atunci când iti vei crea propria liga.
Nu exista o liga in care sa poata juca multa lume?
Poti intra intr-una din ligile noastre Xpert. Ligile Xpert sunt cele mai mari ligi, unde noi avem controlul si asiguram ajutor. Ele sunt deschise pentru oricine vrea sa se intreaca cu alti manageri in Xpert Eleven. Toate echipele câstigatoare ale uneia dintre ligile Xpert cât si câstigatoarele cupelor se califica pentru Xpert Champions League. Câstigatorul Xpert Champions League isi câstiga un loc in Xpert Eleven Hall of Fame.
O alta persoana care foloseste acest calculator vrea sa se inscrie in X11. Este permis acest lucru?
Mai multe persoane pot folosi acelasi calculator si/sau adresa IP fara nici o problema. Totusi, fiecare dintre aceste persoane trebuie sa aiba contul sau propriu si sa isi foloseasca propria adresa de e-mail pentru a se inregistra. A avea mai mult de un cont se considera trisare. Astfel de trisori vor fi gasiti si banati. Deasemenea, nu este permisa logarea pe un alt cont in afara de cel propriu, indiferent de motiv. Deci, de exemplu, tu si sora ta puteti avea ambii conturi, dar fiecare dintre voi trebuie sa-si seteze propriul sau cont si fiecare trebuie sa se logheze pe contul propriu. Nu te loga niciodata pe contul surorii tale, indiferent de motiv, si n-o lasa pe ea sa se logheze pe contul tau, si totul va fi ok in acest caz.
Este permis sa folosesc un alt calculator de pe care sa ma loghez pe X11?
Nu e nici o problema daca folosesti mai mult de un calculator pentru a te loga pe site, atata timp cat urmezi regulile simple de a nu folosi niciodata contul altei persoane, de a nu lasa pe nimeni sa-ti foloseasca contul si de a nu avea mai mult de un cont.
Imi apar destul de multe pagini de eroare cand sunt logat pe Xpert Eleven. De ce?
Majoritatea erorilor care apar pe Xpert Eleven sunt datorate problemelor legate de cache ale browserului web. Daca ai astfel de probleme, atunci incearca sa stergi cache-ul browserului:

In Internet Explorer
Meniul Tools/Internet Options. Click pe butonul "Delete..." de la sectiunea Browsing History, de unde poti da click pe "Delete Files..." de la Temporary Internet Files

In Mozilla Firefox
Meniul Tools/Clear Private Data. Selecteaza optiunea "Cache" si apoi apasa butonul "Clear Private Data Now"

In Opera
Meniul Tools/Delete Private Data. Click pe "Details", selecteaza optiunea "Delete entire cache" si apoi apasa butonul "Delete"

In Netscape Navigator
Meniul Tools/Clear Private Data. Selecteaza optiunea "Cache" si apoi apasa butonul "Clear Private Data Now"

De asemenea asigura-te ca setarile de cache ale browserului tau sunt automate. Pentru mai multe detalii, apeleaza la informatiile furnizate de catre help-ul browserului.
De ce nu pot vedea jocul in simulatorul de meci?
Iata trei sfaturi care ar trebui sa iti corecteze problema:

1: Trebuie sa actualizezi flash player-ul la o versiune mai noua.
2: Browserul tau de web sau anumite programe de securitate iti blocheaza ferestrele pop-up.
3: Incearca sa tii apasata tasta CTRL atunci cand dai click pe link. Asta ar trebui sa functioneze uneori. Daca nici acum nu merge, trebuie sa schimbi setarile browserului sau ale programului de securitate care blocheaza ferestrele pop-up.

Administrarea ligii
Echipa
Jucatorii
Liga
Pachetul VIP
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024