F.A.Q

Generelt
Hva er Xpert Eleven?
Xpert Eleven er et fotball manager spill der du leder et fiktivt forballag. Tanken bak spillet er at du kan konkurrere med dine venner i en liga dere har laget selv. Du leder laget i både gode og dårlige dager. Dine oppgaver består av innkjøp og salg av spillere, velge en god taktikk og sette opp en god lagoppstilling.
Hvor mye koster det å spille Xpert Eleven?
Det er helt gratis å spille Xpert Eleven.
Hvordan blir jeg medlem?
Du vil motta en email rett etter du er registrert. I denne emailen finner du en hyperlink som du må klikke på for å aktivere brukerkontoen din. Du vil etter det ha mulighet til å logge på X11, og starte med spillet.
Jeg har registrert meg på Xpert Eleven, men har ikke fått noe lag. Hva er galt?
Du får ikke noe lag automatisk i Xpert Eleven ved bare å registrer. Du får et lag når du blir med i en liga eller hvis du lager din egen liga..
Er det noen store ligaer for alle sammen?
Du kan bli med i en av våre Xpert ligaer. Xpert ligaene er større ligaer som de som jobber i X11 kontorllerer. De er åpne for alle som ønsker å konkurrere mot andre manager her i Xpert Eleven. Alle lag som vinner en Xpert liga kvalifiseres for Xpert Champions League, samme med de som vinner cupen i en Xpert liga. Vinneren av Xpert Champions League blir foreviget i Xpert Eleven Hall Of Fame.
En annen person som bruker denne Pcen vil spille X11, er dette tillatt?
Flere personer kan bruke samme PC/IP adresse uten problem. Men alle må ha sin egen brukerkonto og deres egen registrerte email.

Å ha mer enn en brukerkonto er ansett på som juksing, og vil bli behandlet deretter.

Der er også forbudt å logge inn på andres kontoer uansett grunn.

For eksempel kan søsteren din og deg selv ha brukerkontoer registrert her på X11, men dere må ha hver deres brukerkonto. Det som vil være forbudt er hvis du logger inn på søsteren din sin konto, eller hun inn på din konto.
Er det OK å logge inn fra en annen datamaskin?
Det går helt fint å logge inn fra andre Pcer, så lenge du opprettholder regelen om at du ikke skal logge inn på andre sine brukerkontoer, ikke la andre logge inn på din brukerkonto og kun ha en konto.
Hvorfor kan jeg ikke se "Kampen"?
1) Prøv å oppdater flash spilleren til en nyere versjon.

2) Nettleseren eller et sikkerhetsprogram blokkerer sprett-opp vinduer.

Noen ganger virker det å holde nede Ctrl-knappen mens du klikker på linken. Hvis ikke dette hjelper må du endre innstillingene i nettleseren eller programmet som blokkerer sprett -opp vinduer.
Liga administrering
Laget
Spillerne
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024