F.A.Q

Umum
Apakah Xpert Eleven?
Xpert Eleven adalah satu permainan jurulatih bola sepak di mana anda mengendalikan sebuah pasukan rekaan. Pemainan ini direka supaya anda boleh bertanding dengan rakan-rakan anda dalam liga yang telah dicipta sama ada oleh mereka atau anda sendiri. Anda mengendalikan pasukan/pasukan-pasukan anda melalui masa baik dan masa buruk. Tugas anda adalah untuk memilih barisan utama dan berfikir tentang taktik-taktik yang sesuai untuk pemain-pemain anda.
Berapakah bayarannya untuk bermain Xpert Eleven?
Ia adalah percuma untuk bermain Xpert Eleven.
Bagaimanakah saya boleh menjadi ahli?
Anda akan menerima satu email setelah anda mendaftar. Dalam email itu, terdapat satu rangkai hubung yang anda harus tekan untuk mengaktifkan akaun anda. Anda boleh log masuk ke laman web kami setelah anda mengaktifkan akaun anda.
Saya telah mendaftar di Xpert Eleven, tetapi saya belum diberi sebuah pasukan. Apakah yang salah?
Anda tidak akan mendapat sebuah pasukan di Xpert Eleven selepas mendaftar. Anda akan mendapat pasukan selepas anda menyertai sebuah liga atau mencipta liga sendiri.
Adakah terdapatnya liga yang besar untuk semua orang?
Anda boleh menyertai salah satu liga-liga Xpert kami. Liga-liga Xpert adalah liga-liga yang besar di mana kami di Xpert Eleven mengawal. Liga-liga ini dibuka untuk semua yang ingin bertanding di Xpert Eleven. Setiap pasukan yang memenangi Liga-liga Xpert masing-masing layak menyertai Xpert Champions League dan juga pemenang piala kejohanan Liga-liga Xpert. Pemenang Xpert Champions League sentiasa diingati di Xpert Eleven Hall Of Fame.
Salah seorang rakan/saudara yang berkongsi komputer ingin menyertai X11. Adakah ini dibenarkan?
Beberapa orang boleh berkongsi komputer dan/atau berkongsi alamat IP tanpa sebarang masalah. Namun, setiap orang harus mempunyai akaun sendiri dan menggunakan email sendiri untuk mendaftar.

Mempunyai lebih daripada satu akaun adalah penipuan. Orang-orang ini yang telah diketahui akan dibuang.

Begitu juga, anda tidak boleh log masuk ke akaun orang lain tanpa sebarang sebab.

Jadi, sebagai contoh, anda dan adik anda boleh memiliki akaun, tetapi anda harus memiliki akaun yang telah anda daftarkan sendiri. Jangan log masuk ke dalam akaun adik anda, dan jangan berikannya log masuk ke akaun anda untuk sebarang sebab dan semua akan tenang.
Adakah ia OK untuk log masuk dengan menggunakan komputer lain?
Ia tidak ada masalah selagi anda tidak menggunakan akaun orang lain, dan tidak membenarkan orang lain menggunakan akaun anda, serta mempunyai satu akaun sahaja.
Pentadbiran liga
Pasukan
Pemain-pemain
Liga
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024