F.A.Q

Általános
Mi az Xpert Eleven?
Az Xpert Eleven egy labdarúgó menedzseri játék, ahol te irányítod a virtuális csapatodat. A játék lényege, hogy versenyezz a barátaiddal abban a ligában amit ti hoztatok létre, vagy csatlakozzatok más meglévo ligákhoz. Irányítsd a csapatodat/csapataidat jó és rossz idokben egyaránt. A te szereped csupán csak annyi, hogy meghatározd a kezdo 11 játékost és kigondold a legjobb taktikát.
Mennyibe kerül nekem, hogy játszhatok az Xpert Eleven-en?
Teljesen ingyenes az Xpert Eleven.
Hogyan lehetek tagja az Xpert Eleven-nek?
Amiután regisztráltál kapsz egy e-mailt. Ebben az e-mailben kapsz egy hyperlinket, amelyre rá kell kattints és aktiválódik a regisztrációs fiókod. Ezután be tudsz majd jelentkezni és elkezdhetsz játszani.
Regisztráltam az Xpert Eleven oldalra, de nem kaptam csapatot. Mi lehet a hiba?
Nem kapsz rögtön csapatot miután regisztráltál az Xpert Eleven oldalon. Akkor kapsz csapatot, ha belépsz egy ligába vagy te alapítasz egy ligát.
Nincs egy olyan liga ahol mindenki játszhat?
Csatlakozhatsz az Xpert ligáinkhoz. Az Xpert ligák eléggé szélesköru ligák, amit az Xpert Eleven irányít és támogat. Ezek nyitva állnak bárki elott, aki versenyezni akar más menedzserek ellen itt az Xpert Eleven-en. Bármely csapat amelyik megnyer egy Xpert ligát, vagy egy Xpert Kupát bejut az Xpert Bajnokok Ligájába. Az aki megnyeri az Xpert Bajnokok Ligáját bekerül az Xpert Eleven "Hírességek Csarnokába" és örökre emlékeznek majd a nevére.
Egy másik személy aki ugyanazt a számítógépet használja mint én, regisztrálhat-e az X11-re?
Több személy használhatja ugyanazt a számítógépet és/vagy az IP címet gond nélkül. De ugyanakkor, mindenik személy a saját felhasználóját és a saját e-mail címét használhatja a regisztráláskor.

Ha több felhasználód van csalásnak minosül. Ezeket megtaláljuk és töröljük.

Ugyanakkor, nem szabad más felhasználójával belépni.

Egy példa, neked és a testvérednek is lehet felhasználója, de mind a ketten a saját felhasználótokat használhatjátok és léphettek be. Ne lépj be a testvéred felhasználójával semnmilyen ok miatt és neki se hagyd hogy megtegye ugyanezt a te felhasználóddal és akkor minden rendben lesz.
Elég sok hibaüzenet érkezik amikor az Xpert Eleven oldalán vagyok. Miért?
A legtöbb probléma ami az Xpert Eleven oldalán keletkezik az a web böngészo gyorsítótárja (cache) miatt van. Ha ilyen fajta problémáid vannak kérlek töröld a böngészo cache-ket:

Internet Explorer
Menü tools/internet options. Klikkelj a "Delete files".

Firefox
Menü tools/options/secrecy. Klikkelj a "Delete cache".

Opera
Menü tools/options/advanced. Klikklej a "Empty cache".

Netscape
Menü tools/options/privacy. Klikkelj a "Clear cache".

Gyozodj meg róla hogy a böngészo cache-jei automatikusra legyenek állítva. Még több infót a böngészo Help menüjében találsz.
Miért nem látom a meccset a meccs szimulátorban?
Íme három tanács ami segíthet:

1): Szükséged lesz a legújabb flash player programra.
2: A böngészo amit használsz vagy néhány biztonsági program blokkolja a elougró (pop-up) ablakokat.
3: Tartsd lenyomva a Ctrl billentyut amikor a linkre kattintasz. Néha használ. Ha így sem muködik, akkor módosítani kell a böngészo vagy a biztonsági program elougró ablak blokkoló adatait.
Liga adminisztráció
Csapat
Játékosok
VIP tagság
Facebook

© Xpert Eleven AB 2003 - 2024