Members online572
English

League info - Madejski LeagueHome page: Missing
LeagueID: 205639
League admin: Andreyi7
League assistants:
Dadu_27
League rating:
Ranking: Ranked as number 51
Skill
Average age: 37 years
Number of teams: 42
Active teams: 42
VIP-teams: 19
Created: 2009-05-10
Season starts: 2022-06-18
Season ends: 2022-08-22
League type: Private league (Mens)
League system: 1:2
Divisions: 3
Dirty tricks: Not activated
Direct transfers: Activated
Player name changes: Activated
Match days: Wednesdays and Saturdays
Match time: 16:00
Demography: Romania: 98%
Malta: 2%
Demands: There are none!


ChampionSeason
FC Anfield 49
FC Anfield 48
FC Anfield 47
La Furia Roja 46
Newcastle United 45
Real Madrid Youth 44
Real Madrid Youth 43
Real Madrid Youth 42
Real Madrid Youth 41
Real Madrid Youth 40
Game Of Thrones 39
C.S. Marmatia 38
Game Of Thrones 37
Game Of Thrones 36
Game Of Thrones 35
Shadow Assassin 34
Fc Herculane 33
Fc Herculane 32
A.S Sepcile Rosii 31
Fc Liverpool 30
Fc Liverpool 29
FC UTA Arad 28
The Huns 27
Sportul Studentesc 26
FC UTA Arad 25
Palmeiras 23
Game Of Thrones 22
Game Of Thrones 21
Game Of Thrones 20
Game Of Thrones 19
Newcastle United 18
Shadow Assassin 17
Shadow Assassin 16
Shadow Assassin 15
FC Petrolul 14
FC Petrolul 13
Newcastle United 12
Shadow Assassin 11
Newcastle United 10
Real Madrid Youth 9
Palmeiras 8
FC Internazionale 6
FC Steaua Maramures 5
Olympia Bucuresti 4
Newcastle United 3
Inter Milano 2
Newcastle United 1

League description:
Madejski League- o liga romaneasca de top, una dintre cele mai active din lume, liga unde aveti ocazia sa va duelati cu manageri romani de top, liga in care veti putea invata secrete ale jocului, veti putea participa la diferite competitii pe forum, veti avea parte de o atmosfera placuta, poate parea ca exagerez, insa e cu siguranta cam tot ce va doriti de la o liga (exceptand forta echipelor, desi in ultima vreme sunt tot mai rare cazurile de manageri care aleg o liga doar pentru ca are jucatori 'monstru' in ea).

Cateva reguli de bun simt, dupa parerea mea, nu e nevoie de vreun Mourinho al X11 pentru a fi indeplinite aceste standarde:

*Trebuie sa fiti activi, sa nu va neglijati echipele. Daca lipsiti pentru mai mult de 7 zile de la echipa fara sa anuntati in prealabil, se va considera lipsa de interes fata de liga si echipa si veti fi dezactivati. Daca plecati pentru cateva zile anuntati administratia ligii si nu va fi nicio problema, daca nu anuntati nu aveti nicio acoperire.

*Desi liga e una dintre cele mai active din lume, nu putem cere ca absolut toti membrii sa fie activi pe chat si forum. Totusi, daca sunteti logati zilnic pe chat, e o chestie de bun-simt sa dati cel putin un click zilnic pe echipa din Madejski, asta ne asigura ca luati in serios cel putin partea de antrenamente si tactici.

*Trebuie sa aveti grija sa nu neglijati partea tactica, asa e corect fata de competitia din liga, fata de ceilalti manageri si chiar fata de voi, trebuie sa aveti grija ca tactica sa fie facuta, daca de doua-trei ori intr-un sezon exista jucatori ce au fost 'aruncati' pe alte pozitii sau alte semne ale indiferentei fata de tactica, veti fi avertizati si dezactivati.

*Trebuie sa aveti grija de forma echipei, e posibil ca la un moment-dat aceasta sa fie mai mica (o medie sub 11-12), insa in 2-3 saptamani se poate regla situatia, daca nu se intampla asta e clar ca nu aveti interes. Bineinteles, pot aparea oameni care sacrifica timp de cateva luni un lot pentru a strange bani de o reconstructie din temelii, in cazul acesta trebuie sa anuntati administratia ligii. Pe langa faptul ca nu trebuie neglijata echipa nu trebuie sa va neglijati nici pe voi ca manageri. Tactici de minim 3 stele va vor ajuta sa va mentineti la un minim de 4 bare de pricepere. Daca nu reusiti sa faceti asta veti fii avertizati iar daca nu se rezolva problema va urma concedierea.

*Nu in ultimul rand, trebuie sa fiti atenti la limbajul folosit si la situatiile in care il folositi, sa pastrati o limita a decentei. Nu va speriati, veti vedea in cadrul ligii ca, fiind vorba despre o atmosfera placuta, ca intr-o familie, sunt zilnic zeci de glume, ironii si intepaturi, acestea se accepta si sunt binevenite, ma refer aici la jigniri 'de-alea nesimtite'.

Cam atat, mai multe puteti citi si putem discuta pe chat si pe forumul ligii. Daca sunteti interesati sa faceti parte la un moment-dat din Madejski League, trimiteti-mi un mesaj sau contactati un asistent al ligii si va vom anunta cand puteti aplica, sunt destui manageri interesati de liga. Va asteptam!

Cea mai buna clasare a ligii: 1. (22 martie 2011)
© Xpert Eleven AB 2003 - 2022